Vem är sugen på: Muffins

Ingredienser
2 st ägg
1 dl strösocker (90 g)
Rivet skal av en apelsin
1.35 dl mald mandel (80 g)
3 msk potatismjöl
1 dl mandelspån (ca 40 g)
Florsocker, siktat, till garnering
Muffinsplåt
12 pappersformar för muffins
Gör så här
1. Sätt först ugnen på 170 grader.
2. Ställ muffinsformarna i plåtens fördjupningar.
3. Vispa ägg och socker i en skål i 5–10 minuter tills det är en tjock, ljus smet.
4. Tillsätt apelsinskal, mald mandel och potatismjöl och rör om.
5. Skeda över smeten i pappersformarna.
6. Grädda i cirka 22 minuter tills muffinsen rest sig och är gyllenbruna. Kontrollera att de är färdiga med hjälp av en provsticka.
7. Lägg de färdiggräddade muffinsen på galler att svalna lite.
8. Sen så har du 12/st muffins utan gluten eller laktos!!!

















